Upoznajte Novi Sad iz svoje kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 08:48

Upoznajte Novi Sad iz svoje kuće

Turistička organizacija Grada Novog Sada pripremila je priče o Novom Sadu. Tako će posetioci Facebook stranice i Instagram profila TONS-a u narednim danima biti u prilici da saznaju više o arhitekturi grada, kao i znamenitim ženama Novog Sada.

"Svakog ponedeljka očekuju vas priče o podgrađu Petrovaradinske tvrđave, sredom vam predstavljamo znamenite žene Novog Sada, dok ćete petkom moći da uživate u pričama o arhitekturi našeg grad", navodi se u saopštenju.

Facebook: www.facebook.com/novisadcity

Instagram: www.instagram.com/novisad.travel

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Upoznajte Novi Sad iz svoje kuće: Priče o Podgrađu, znamenitim ženama i arhitekturi

Izvor: Radio 021, 06.Apr.2020

Turistička organizacija Novog Sada pripremila je onlajn priče o Novom Sadu kako bi svi zainteresovani imali priliku da upoznaju Novi Sad iz svoje kuće..."U trenutku kada smo prinuđeni da otkažemo neka svoja unapred planirana putovanja, možda je vreme da razmišljamo o nekom budućem, ali i da bolje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.