Umrla slavna crnogorska glumica

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 10:40

Umrla slavna crnogorska glumica

Potvrđene su tužne vesti

Poznata glumica crnogorskog porekla, Aleksandra Aćimović, poznatija kao Saša Montenegro, preminula je u 78. godini.

Kako se navodi, posledica njene smrti je moždani udar koji je doživela.

Informaciju je potvrdilo meksičko Nacionalno udruženje glumaca na svom Fejsbuk nalogu.

Crnogorka je rođena u Bariju, u Italiji, a njena porodica je emigrirala iz Republike Jugoslavije u Argentinu. Saša je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se oproba u Meksiku gde je imala uspešnu umetničku karijeru i postala poznata glumica.

Ovu Crnogorku krasila je neverovatna lepota, koja joj je donela i zanimljive poslovne ponude. Sve to u kombinaciji sa harizmom omogućili su joj da postane jedna od svojevremeno najpopularnijih, ali i najlepših meksičkih glumica.

Karijeru je započela kao model, a onda je uplovila i u svet meksičkih sapunica, te doživela vrtoglavu slavu.

Ipak, njen ljubavni život bio je najzanimljiviji javnosti. Rastom popularnosti u Meksiku, za njeno ime se počelo čuti i u celom svetu. Ovakva slava omogućila joj je da bude u kontaktu sa najmoćnijim ljudima toga vremena. U jeku svoje slave upoznala je Hosea Lopeza Portilja, predsednika Meksičke Republike od 1976. do 1982. godine, a taj susret umnogome menja njenu sudbinu.

Imala je buran ljubavni život, a vrlo brzo posle upoznavanja Hosea Lopeza, otpočinje romansu sa njim. Kako je godinama već bio oženjen, njihova romansa je odjeknula u javnosti i izazvala skandal neviđenih razmera. Ova ljubav je doslovno podelila zemlju, dok su ih jednu u potpunosti podržavali, drugi su ih najstrašnije osuđivali.

Poslednji intervju je dala 2018. godine u kojem se istakla da želi da se posveti deci i drugim poslovima i od tada se više nije pojavljivala nigde u javnosti.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLUMICA UMRLA U 78. GODINI Njenoj lepoti su se svi divili: Saopšten i uzrok smrti

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

Crnogorska glumica Aleksandra Aćimović Popović, poznatija kao Saša Montenegro, umrla je u 78. godini.

Nastavak na Blic...

Slavna crnogorska glumica preminula u Meksiku

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2024

Poznata glumica crnogorskog porijekla, Aleksandra Aćimović, poznatija kao Saša Montenegro, preminula je u 78. godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.