Ukradeni podaci 29 miliona korisnika Fejsbuka

Izvor: Bor030.net, 12.Okt.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradeni podaci 29 miliona korisnika Fejsbuka

Kompanija Fejsbuk (Facebook) danas je saopštila da je utvrđeno su prilikom hakerskog napada pre dve sedmice ukradeni podaci 29 miliona korisnika te društvene mreže. Kada je otkriven napad nagovešteno je da bi mogli da budu kompromitovani lični podaci čak 50 miliona korisnika, ali se ispostavilo da je to bila preterana procena, preneo je AP. U […] The post Ukradeni podaci 29 miliona korisnika Fejsbuka appeared first on Bor030.net.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Facebook: Hakeri su ukrali podatke 30 miliona korisnika

Izvor: ItRešenja.com, 13.Okt.2018, 14:35

Hakeri su provalili u čak 30 miliona profila korisnika Facebook-a, potvrdili su u petak iz sedišta te društvene mreže...Reč je o jednom od najgorih hakerskih napada u istoriji Facebook-a koji se dogodio pre dve nedelje...Facebook je u petak objavio više detalja o napadu, pa su tako objasnili da...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.