Uhapšen zbog romantične večere

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog romantične večere

Policija je pogrešno protumačila poruku jednog Britanca na 'Fejsu', i uhapsila ga u filmskoj akciji.

Neimenovani muškarac iz Market Harbroa pozvao je lokalnu ribarnicu kako bi naručio jastoge, i raspitao se kod radnice za najbolji način da ih pripremi kako bi iznenadio svoju suprugu.
Pošto joj je rekao da planira da ih ispeče, radnica je rekla da je najbolje da jastoge ubije nožem, a ne da ih skuva žive, kao što se obično radi.
Britanac nije želeo da otkrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << supruzi iznenađenje, pa je na svoj Facebook profil postavio sledeću misterioznu poruku.
'Idem do grada, a onda ću malo vitlati nožem. Neko će da strada', napisao je on. Neko od njegovih 'prijatelja' na sajtu se uznemirio, i dojavio policiji sadržaj sumnjive poruke.
Britanac je na osnovu opisa uhapšen ispred ribarnice u filmskoj akciji, pošto su ga na zemlju oborili naoružani pozornici obučeni u neprobojne prsluke.
Nakon polučasovnog ispitivanja, zapanjeni kupac shvatio je u čemu je bio nesporazum, i pozvao i radnicu sa kojom je razgovarao da stane u njegovu odbranu.
'Rekla sam policiji da sam mu savetovala da koristi nož, ali da se sve odnosilo na jastoge. Sirotan se sav tresao', rekla je Sju van Vajk iz ribarnice za 'Dejli mejl'.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.