Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2020, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pretnji na fejsbuku

NOVI PAZAR

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su J. P. (1981) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on na svom Fejsbuk profilu pretio policijskom službeniku koji je dva dana ranije protiv njega podneo prekršajnu prijavu jer je bio na ulici za vreme zabrane kretanja na javnom mestu.

Po nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.