Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2024, 23:05

Uhapšen osumnjičeni zbog pretnji novinarki Ani Lalić, slao poruke preko Fejsbuka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po nalogu Posebnog javnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su M. Š. (1976) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je 9. marta ove godine uputio pretnje novinarki Ani Lalić Hegediš sa profila na društvenoj mreži Fejsbuk, saopštili su.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pretnji novinarki Ani Lalić

Izvor: Radio 021, 29.Mar.2024

Policija je uhapsila M.Š. (48) iz Novog Sada, zbog sumnje da je pretio novinarki Ani Lalić Hegediš.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2024, 21:31

PROKUPLJE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su G. D. (1988) iz..tog mesta , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko..ponašanje...Sumnja se da je G. D. juče, tokom tuče u jednom ugostiteljskom objektu u Prokuplju, lakše..povredio dvadesetjednogodišnjeg...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.