Uhapšen osumnjičeni za pretnje Vučićevoj porodici!

Izvor: Mondo, 06.Dec.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pretnje Vučićevoj porodici!

Policija je u koordinaciji s Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, uhapsila M.R. (28) osumnjičenog da je na društvenoj mreži “Facebook” uputio pretnje porodici premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: MONDO

Osumnjičeni je pretnje ostavio preko Facebooka kao komentar na sajt jednih dnevnih novina, saopštio je MUP.

Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M.R. pristupao društvenoj mreži “Facebook“, pod pseudonimom “Dete Partizana“ i preko tog profila uputio pretnju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

VUČIĆ: NARKO DILER VREĐAO I PSOVAO MOJU ĆERKU

Ovim povodom oglasio se ranije danas i premijer Aleksandar Vučić koji je istakao da mu je teško palo vređanje i psovanje njegove ćerke na internetu.

"Da, to je za mene bilo prilično teško zato što je i moj sin saznao za to, hoće da brani sestricu, ali bolesnih ljudi ima svuda. To je nešto najstrašnije što neko može da izgovori, da vam neko mrtvu maloletnu ćerku, pri tome je ona živa i zdrava, najbolji učenik, tri jezika govori, ne znam, kakav to psihopata može da uradi", naveo je Vučić.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.