Uhapšen Iranac sa lažnim pasošem Kolumbije u Crnoj Gori

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 11:02

Uhapšen Iranac sa lažnim pasošem Kolumbije u Crnoj Gori

Državljanin Irana F.M. (31) uhapšen je na podgoričkom aerodromu zbog falsifikovanog pasoša, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore.

U saopštenju se navodi da je Iranac uhapšen juče kada je pokušao da napusti Crnu Goru sa pasošem Kolumbije pod imenom S.O.P. (27). Policija je, međutim, posumnjala u ispravnost dokumenta.

Detaljnom graničnom proverom utvrđeno je da se radi o državljaninu Irana F.M. (31), čija putna isprava je pronađena u odvojenom prtljagu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA PODGORIČKOM AERODROMU: Uhapšen IRANAC sa pasošem Kolumbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Državljanin Irana pokušao da napusti zemlju kad je policija posumnjala u ispravnost dokumenta...Državljanin Irana F.M. (31) uhapšen je na podgoričkom aerodromu zbog falsifikovanog pasoša, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore...U saopštenju se navodi da je Iranac uhapšen juče kada je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.