Udes u Šapcu: Povređena deca

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 11:35

Udes u Šapcu: Povređena deca

U saobraćajnoj nesreći u Šapcu, kada su se sudarili autobus iz Futoga, koji je prevozio decu, i automobil "golf", desetoro dece je potražilo lekarsku pomoć.

Kako saznaje "Blic", nesreća se dogodila oko 9.20 časova u Jevrejskoj ulici u Šapcu.

Autobus je prevozio decu, a desetoro njih je zatražilo lekarsku pomoć. Prema prvim informacijama, u pitanju su lakše telesne povrede.

Vozač "golfa" je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar autobusa i golfa u Šapcu, povređeno 10 dece i odrasla osoba, uhapšen vozač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2023

Vozač "golfa", koji se danas sudario sa autobusom u Šapcu, prilikom čega je povređeno desetoro dece i jedna odrasla osoba, uhapšen je, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Šabac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.