Ubistvo uživo - potera za serijskim ubicom u toku!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo uživo - potera za serijskim ubicom u toku!

Muškarac iz Klivlenda na Facebooku prenosio ubistvo uživo i "pohvalio se" da je ubio 15 ljudi?!

Foto: Facebook/Steve Stephens

U američkom gradu Klivlend u toku je potera za Stivom Stivensom, koji je na svom Facebook profilu uživo prenosio ubistvo nasumično odabranog starijeg čoveka.

Stivens je svojim pratiocima rekao da je "poludeo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer ga je partnerka ostavila, ali je takođe istakao da mu je nesrećni muškarac bio "žrtva broj 15".

Snimak na kojem Stivens vatrenim oružjem ubija Roberta Gudvina (74) ostao je na sajtu Facebook više od tri sata, pre nego što je skinut.

Stivens je u bekstvu, u tom gradu u Ohaju građanima je naređeno da ne izlaze iz svojih domova, a policija je poteru za ubicom proširila i na okolne države, zbog mogućeg bekstva.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.