UŽIVO Masakr kod Kan Junisa; Džamije nove mete napada VIDEO

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 08:30

UŽIVO Masakr kod Kan Junisa; Džamije nove mete napada VIDEO

Četrdeset peti dan sukoba izraelske vojske i Hamasa.

Ministar odbrane Izraela Joav Galant izjavio je da je libanski Hezbolah od početka sukoba ispalio više od 1.000 projektila na njegovu zemlju.

Ministarstvo zdravlja u Gazi, koje vodi Hamas, saopštilo je da je ukupni broj poginulih Palestinaca u Pojasu Gaze premašio 13.000, uključujući 5.500 dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo zdravlja u Gazi: U izraelskom napadu na indonežansku bolnicu 12 mrtvih

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2023

Najmanje "12 pacijenata i njihovih rođaka" je ubijeno, a "desetine su ranjene" u izraelskom napadu na indonežansku bolnicu severno od grada Gaze, izjavio je u ponedeljak portparol Ministarstva zdravlje Hamasa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

UŽASAVAJUĆA SCENA NA SEVERU IZRAELA: Hezbolah raketama razneo štab 91. brigade! NAJTEŽI UDARAC ZA IDF OD POČETKA SUKOBA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023

Hezbolah je u ponedeljak ispalio dve rakete koje su pogodile izraelsku bazu Biranit na severu zemlje!..IDF je potvrdila da su rakete pogodile bazu nakon čega je izbio požar, ali tvrdi da nema povređenih i poginulih pripadnika vojske...pic.twitter.com/iRxSXDEuRZ..— Pluton (@Pluton45873221) November...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.