UŽIVAO BI DOK VRIŠTIM? Pedofil devojčici pričao šta bi joj radio, Srbija zgrožena GNUSNIM PORUKAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UŽIVAO BI DOK VRIŠTIM?" Pedofil devojčici pričao šta bi joj radio, Srbija zgrožena GNUSNIM PORUKAMA (FOTO)

Širok dijapazon kažnjavanja pedofila mogli smo da pročitamo na objavu u Fejsbuk grupi "Borba protiv pedofilije", od streljanja, otkidanja ponosa, raznih oblika mučenja, do betoniranja, kastracije i umakanja u vreli katran.

Povod je bila prepiska između pedofila i "devojčice", iza čijeg profila stoje borci protiv pedofilije, uz objašnjenje da tako izgledaju malo teži slučajevi, koji se ne objavljuju bez dozvole nadležnih.

Pedofil navodi da bi uživao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok bi devojčica plakala dok bi je zlostavljao, a na njeno pitanje da li je to radio nekoj curici do sad ili samo sanja, odgovara da jeste! "Znači, uživao bi dok vrištim?", pita ga "devojčica" na šta on odgovara "Aha! A bi li ti volila?" Sledi kratak odgovor "ne".

Kako je jedna korisnica navela u komentarima, "do 15 godine ne treba deca da imaju mogućnost da dođu u situaciju da upoznaju bolesne bede. Znači ništa internet, telefon, poruke i javljanje." Bilo je i onih koji su, sasvim opravdano, smatrali da treba da mu se javno objavi identitet.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.