UZBUNA U KASARNAMA KFORA! Trupe se spremaju za pokret, zna se KOJI JE NJIHOV ZADATAK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA U KASARNAMA KFORA! Trupe se spremaju za pokret, zna se KOJI JE NJIHOV ZADATAK (VIDEO)

Sve objavljeno na Fejsbuku.

Međunarodna vojna mirovna misija na tzv. Kosovu (Kfor) je najavila nastavak izvođenja uobičajenih vežbi, i pokreta trupa kako bi ta misija, kako se navodi, bila spremna da garantuje bezbednost svim građanima na tzv. Kosovu.

"U narednim danima biće nekih pokreta trupa Kfora u različitim delovima tzv. Kosova", navodi se u tekstu koji je objavljen u fejsbuk nalogu KFOR-a.

Na profilu je postavljen i promotivni video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji prikazuje jedinice Kfora kako obavljaju redovne zadatke.

"To je samo uobičajena proba raspoređivanja i procedura. Situacija je i dalje pod kontrolom bez znakova mogućih pretnji", navodi se u tekstu objavljenom u fejsbuku.

Uobičajeno je da Kfor nekoliko dana unapred najavljuje pokrete svojih trupa i vežbe koje su uobičajeni deo njihovih aktivnosti na održavanju operativne spremnosti.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.