USIJANJE - Koroman još oštriji posle reakcije iz Zvezde: Smeje vam se Srbija!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 14:45

USIJANJE - Koroman još oštriji posle reakcije iz Zvezde: ''Smeje vam se Srbija!''

Potpuno neočekivana polemika rasplamsava se sve intenzivnije.

Iako je na Instagramu poručio da ne želi da učestvuje u cirkusu, Ognjen Koroman je očigledno mislio na neki drugi cirkus koji se dešava u srpskom fudbalu, pošto je danas nastavio polemiku koju je juče započeo.

Na njegovu prethodnu objavu na Fejsbuku danas je reagovao direktor Zvezdine omladinske škole Dragan Mladenović, što je dodatno isprovociralo Koromana koji se opet oglasio na Fejsbuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Zamolio bih vas, pre svega kao Zvezdaša, pošto vi Zvezdaš niste, koji ste u klubu, da ne pišete demante jer vam se smeje Srbija... Ne znate ni demant da napišete i gurate direktoru omaldinske škole da potpiše, ne zna ni on šta potpisuje...

Vratite malo film koliko je Koroman novca oprostio Zvezdi i koliko je dao Zvezdi...



-









Ja ne driam filijalu i našu decu i omladinsku školu... Ali da će Gavrić i Nikolić podići nivo igre uz Songa i Boaćija, možda hoće nivo alkohola, ali igre neće sigurno...

Ne srozavajte klub glupavim demantima. Ja sam svaki dan na stadionu već skoro 30 godina i biću tu i dalje... a vama vreme ističe jer ste "zapisničari" i ne odlučujete ništa"
, poručuje Koroman.

Podsetimo, u međuvremenu se u polemiku uključio i potpredsednik Partizana Vladimur Vuletić, ali njemu Koroman za sada nije odgovorio.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.