Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2021, 16:06

UNS: Radiju isključena struja posle objave o dugovima firme predsednika opštine

Program Radija Puls iz Grocke od juče ne može da se čuje. U objektu u kome se nalazi oprema za emitovanje i predajnik ovog radija isključena je struja bez obrazloženja. Vlasnik i glavni i odgovorni urednika radija Stefan Radić ubeđen je da je onemogućeno emitovanje radio programa jer je na Fejsbuk strani Radija Puls podeljen snimak iz emisije "Dobra zemlja" sa Hepi televizije gde se govori o višemilionskim dugovima firme u vlasništvu predsednika opštine Grocka Dragana Pantelića, prenosi UNS.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

UNS: Radiju iz Grocke isključena struja posle Fejsbuk objave o dugovima firme predsednika opštine

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2021

Radio Puls iz Grocke prestao je da emituje program pošto je isključena struja u prostorijama koje koristi a po navodima vlasnika i glavnog i odgovornog urednika tog medija Stefana Radića, svemu je prethodila objava na Fejsbuk stranici radija o "višemilionskim" dugovima firme čiji je vlasnik predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.