UMRO SRPSKI MUZIČAR! Preminuo od posledica KORONAVIRUSA - Partibrejkersi se OPROSTILI od legende (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 09:51

UMRO SRPSKI MUZIČAR! Preminuo od posledica KORONAVIRUSA - Partibrejkersi se OPROSTILI od legende (FOTO)

Opaki virus samo odnosi živote

Gitarista Predrag Tošović Peđa preminuo je u subotu od posledica koronavirusa u 52. godini.

Borba s opakom bolešću trajala je nekoliko dana, kako su potvrdili njegovi saradnici, srce čoveka koji je živeo za rokenrol nije izdržalo. Peđa je bio gitarista bendova "Direktori" i "Sajsi", a vest o još jednoj smrti na muzičkoj sceni Srbije potvrdili su Partibrejkersi.

- Poslednji pozdrav od Brejkersa Peđi Direktoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisali su članovi rok grupe na svom Fejsbuku.

Kultni beogradski pank bend Direktori osnovan je 1989. godine. Grupa više od deset godina nije svirala, ali se ponovo okupila 2016. godine. Nakon odlaska iz Direktora Peđa je nastavio da radi sa Ivanom Rašić (Sajsi MC), sa kojom je činio autorsku okosnicu sastava Sajsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.