Tinejdžerka se ubila jer su joj roditelji zabranili Fejsbuk

Izvor: Blic, 28.Okt.2013, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka se ubila jer su joj roditelji zabranili Fejsbuk

Indijka Aisvarja Dahival (17) izvršila je samoubistvo nakon što su joj roditelji zabranili da koristi društvenu mrežu Fejsbuk. U oproštajnom pismu porodici učenica druge godine koledža iz Parbanija je napisala da ne može da živi bez ovog sajta. Tinejdžerka se ubila jer nije mogla da živi bez Fejsbuka

Nesrećna devojka u sredu je tražila dozvolu od roditelja da se uloguje na Fejsbuk, što su oni odbili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Izbila je rasprava, i tom prilikom su joj roditelji rekli da bi više vremena trebalo da posveti učenju i kritikovali je zbog dugorajnih telefonskih razgovora s drugaricama.

Tinejdžerka je u oproštajnoj poruci, između ostalog, napisala da ne može da živi u kući u kojoj je sputavaju i da ne može da živi bez Fesjbuka.

Njen otac Sunil je izjavio za “Vol strit džornal” da je porodica “veoma šokirana” i da “nikada ne bi pomislili da će se ona odlučiti na tako drastičan korak”.

Kako prenosi list, nedavno istraživanje pokazuje da skoro 92 odsto gimnazijalaca u Indiji radije koriste Fejsbuk nego što telefonira, a prošle godine čak 16.112 osoba u ovoj zemlji izvršilo je samoubistvo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tinejdžerka se ubila jer su joj roditelji zabranili Fejsbuk

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2013

Indijka Aisvarja Dahival (17) izvršila je samoubistvo nakon što su joj roditelji zabranili da koristi društvenu mrežu Fejsbuk.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.