UGROŽAVA PRVO MESTO: Ova aplikacija treća po preuzimanju ove godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGROŽAVA PRVO MESTO: Ova aplikacija treća po preuzimanju ove godine

U pitanju je društvena mreža za pravljenje kratkih video snimaka...

TikTok je prešao cifru od 1,5 milijardi preuzimanja širom sveta putem "App Store-a" i Gugl Pleja, navodi se u četvrtak u izveštaju kompanije "Sensor Tower".

Društvena mreža i aplikacija za pravljenje kratkih video zapisa trenutno je treća aplikacija po preuzimanju ove godine (a da ne spada u gejming sektor), nakon Vacap koji se nalazi na prvom mestu i Mesindžera koji je na drugom, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kompanija. Fejsbuk i Instagram nalaze se na četvrtom i petom mestu, navodi se u istraživanju.

Do sada je u 2019. godini TikTok imao 614 miliona preuzimanja, što je 6% više nego u istom periodu prošle godine, pokazalo je istraživanje. Aplikacija je u februaru prešla prag od milijardu preuzimanja.

Sa brojem preuzimanja u svetu vodi Indija, sa nešto više od 466 miliona onih koji su skinuli TikTok iz "App Store-a" i Gugl Pleja, navodi se u izveštaju. Kina je na drugom mestu po broju preuzimanja, sa preko 173 miliona, mada taj broj ne uključuje instalacije iz nezavisnih Android prodavnica, kaže Sensor Tower. SAD su na trećem mestu sa nešto više od 123 miliona preuzimanja.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.