UDARNO! IZRAEL UNIŠTIO GLAVNO ORUŽJE HAMASA! Ovo može potpuno promeniti situaciju na bojištu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 08:38

UDARNO! IZRAEL UNIŠTIO GLAVNO ORUŽJE HAMASA! Ovo može potpuno promeniti situaciju na bojištu (VIDEO)

Vazduhoplovne snage podelile snimak na Fejsbuku

Izraelske vazduhoplovne snage (IAF) tvrde da su uništile napredni sistem za detekciju koji je razvio palestinski Hamas, a koji je korišćen za otkrivanje aviona iznad pojasa Gaze.

IAF je na platformi X naveo da je Hamas godinama uspostavljao mrežu visokokvalitetnih kamera, skrivenih unutar solarnih grejača širom Pojasa Gaze, sa ciljem da identifikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prati avione.

Objavljeni su i video snimci izraelskih napada, prenosi Gardijan.

- Juče, za nekoliko minuta, avioni su napali sve lokacije povezane sa ovom mrežom i lišili Hamas mogućnosti da napravi sliku širokog neba u pokušaju da napadne avione - saopštio je IAF.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.