Izvor: Blic, 23.Mar.2021, 16:22

UBIO SUPRUGU, SAKRIO NJENO TELO, PA POZVAO BEBISITERKU Nenad je nasmrt izbo Danijelu, pa joj na Fejsbuku ostavio MORBIDNU PORUKU

Nenad Lazarević (26) iz Kušeljeva ubio je svoju suprugu Dajanu (22) u stanu u Salcburgu dok su njihova deca bila u drugoj sobi, a potom je pozvao bebisiterku da dođe da pričuva mališane. Telo brutalno ubijene žene sakrio je među nameštaj kako ga dadilja ne bi primetila, a on se odvezao do glavne policijske stanice u Salcburgu i policajcima rekao šta je uradio. Da situacija bude još bizarnija, pre nego što se predao policiji na Fejsbuku svoje supruge ostavio je jezivu poruku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČIVAJ U MIRU SRCE MOJE: Dejan iskasapio suprugu, a onda joj OSTAVIO PORUKU NA FEJSBUKU! Jezivi detalji zloćina u Austriji

Izvor: Kurir, 23.Mar.2021

Nenad Lazarević (26) iz Kušeljeva ubio je svoju suprugu Dajanu (22) u stanu u Salcburgu. On je zatim iskasapljeno i krvavo telo supruge sakrio u fioku za posteljinu u kauču, kako dadilja, koju je pozvao da pričuva decu, ne bi videla leš.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.