U srpskom novom fići na Fejsbuku i dok vozite (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Mar.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U srpskom novom "fići" na Fejsbuku i dok vozite (VIDEO)

Proizvodnja "Fijat 500L" bi trebalo da počne u julu. Na tržištu će se naći u septembru, a Srbiji bi mogao da donese do 2,5 milijardi evra izvoza. Proizvodiće se u seriji od 200.000 vozila godišnje, a najveći deo prodavaće se u zapadnoj Evropi i SAD. Posao od proizvodnje u Kragujevcu trebalo bi da ima više od 10.000 ljudi. Početna cena modela sa 1,4 motorom biće oko 16.000 evra, a bivši ministar ekonomije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mlađan Dinkić rekao je da će se založiti da kupci u Srbiji dobiju popust za kupovinu.

Strani mediji o ovom modelu pišu sledeće:

Idealan za mlade porodice, spoj SUV-a, gradskog automobila i monovolumena („Wall Street Journal”)

Glavna prednost ovog modela, koji je praktično „fijat 500" na steroidima, jeste prostranost, dovoljna za četvoročlanu porodicu(„USA Today”)

„Fijat 500L” je zapravo mnogo praktičnija verzija modela „500”, koji je osvojio srca kupaca („Autoblog”)

(Mondo)
Pogledaj vesti o: Facebook,   Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.