Izvor: Piplmetar.rs, 09.Apr.2024, 03:30

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo vreme sa slabim vetrom

Beta09.04.2024. 00:51

Foto. R. Marković/Danas.rs
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo vreme sa slabim vetrom koji će u košavskom području biti jači, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Očekuje sa da će se najniža temperatura kretati od pet srtepeni Celzijusovih na jugu Srbije do 15 stepeni u Beogradu, a najviša dnevna od 27 do 31 stepen.
U Bepgradu danas pretežno sunčano i toplo sa umerenim jugoistočnim vetrom. Najniža temperatura kretaće se od 13 do 15, a najviša dnevna oko 30 stepeni.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza za 9. april 2024.

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Apr.2024

SRBIJA – Toplotna vazdušna masa stiže u Srbiju sa severa Afrika. Najviša dnevna temperatura biće do 31 stepen. Toplo i sunčano vreme očekuje se do sredine meseca. Pretežno sunčano i toplo očekuje se danas u Srbiji, ali će umeren i jak vetar duvati u košavskom području. Visok vazdušni pritisak...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.