U KIKINDI „PAUK“ POSTAO BAUK

Izvor: Kurir, 19.Avg.2010, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KIKINDI „PAUK“ POSTAO BAUK

Građani Kikinde potpisuju peticiju kojom traže raskid ugovora sa beogradskom firmom koja naplaćuje parkiranje u ovom gradu

KIKINDA - Ako u nečemu postoji konsenzus Kikinđana, ali i gotovo svih stranaka, onda je to - parkiranje!

Svoje mišljenje o „pauku", postavljanju lisica na automobile i kaznama koje nemilice pljušte građani su juče pokazali potpisujući peticiju kojom se traži raskid ugovora sa firmom „Metroparking sever" iz Beograda, koja naplaćuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << parkiranje u Kikindi.

Peticija je potekla od grupe Kikinđana koji su na društvenoj mreži Fejsbuk osnovali grupu „Svi koji su za ukidanje parking servisa u Kikindi".

- Interesovanje Kikinđana je veliko, pa ćemo novo javno sakupljanje potpisa u centru grada upriličiti krajem meseca. Činjenica je da u Kikindi ne postoji niko ko o poslovanju ove firme može reći bilo šta pozitivno. Da smo u pravu, govori i nekoliko hiljada potpisa koje smo sakupili - kaže jedan od članova ove grupe Darko Cvijan.

Interesantno je da su samo dan pre javnog sakupljanja potpisa Kikindu naprasno posetili članovi menadžmenta „Metroparking sever" predvođeni suvlasnikom te firme Dejanom Simićem iz Beograda.

Simić je izrazio žaljenje što većina Kikinđana ima negativan stav prema ovoj firmi, što je, kako je objasnio, rezultat loše komunikacije s korisnicima. On je nagovestio izmenu važećeg pravilnika, ali ne i ukidanje lisica, pozivajući se na pravilnik na koji je saglasnost dao predsednik opštine Kikinda.

(S. U.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.