U Hrvatskoj se slikao sa četničkom kapom i objavio to na Fejsbuku, a onda mu je policija zakucala na vrata. Usledio je šok!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj se slikao sa četničkom kapom i objavio to na Fejsbuku, a onda mu je policija zakucala na vrata. Usledio je šok!

Policijski službenici ličko-senjske policijske uprave sproveli su krivičnu istragu nad 30-godišnjakom iz Rebića, iz opštine Udbina, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenog posedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih stvari. On je na svom Fejsbuk profilu objavljivao fotografije na kojima na glavi nosi kapu s oznakama dinarske četničke divizije.

Kod ovog čoveka pronađena je tromblonska trenutna mina, jedna poluautomatska puška, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vojni karabin i 83 komada razne municije, koju je ilegalno posedovao.

Protiv njega će nadležnom državnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava.

Takođe je utvrđeno da je u razdoblju od 2010. godine do 22. novembra 2016. godine na svom Fejsbuk profilu objavljivao fotografije na kojima na glavi nosi kapu s oznakama dinarske četničke divizije.

S obzirom da mu profil nije zaključan iste fotografije bile su dostupne većem broju građana, čime je počinio prekršaj iz članka  5. Zakona o prekršajima protiv javnog rada i mira, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava nadležnom prekršajnom sudu.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.