U Dalmaciji natpis kao iz Alana Forda: Da li je iko razumeo šta su hteli da kažu? FOTO

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 20:26

U Dalmaciji natpis kao iz Alana Forda: Da li je iko razumeo šta su hteli da kažu? FOTO

Natpis ispred jednog ugostiteljskog objekta u Dalmaciji postao je hit na Fejsbuku nakon što je fotografija objavljena na stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca".

"Poštovani, ne radimo do otvaranja. Privatan posed. Hvala na razumevanju", piše na natpisu za koji nije jasno gde je tačno nastao, ali je mnoge nasmejao, navodi "Indeks".

"Zvuči kao neka od parola Grunfa iz Alana Forda", "Stižem za 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta. Ako kasnim, pročitaj opet" samo su neke od reakcija na ovaj natpis.

Stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" nasmejala je svoje pratioce i natpisom iz Zadra.

"Sledite uputstva za definfekciju", piše uz fotografiju koja je dobila više od 3 hiljade lajkova na popularnoj stranici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Baš neki veseli FIAT": Polomljeni brisač postao hit na Internetu VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 15:53

Video iz Dalmacije nasmejao je brojne korisnike društvenih mreža...Brisač na FIAT-u jednog Zadranina postao je viralni hit nakon što je snimak objavljen na popularnoj Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca"...Naime, na jednoj od dalmatinskih saobraćajnica snimljen je "partljak" zadnjeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.