U 106. godini otvara profil na Fejsu!

Izvor: S media, 04.Jun.2011, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 106. godini otvara profil na "Fejsu"!

Baka Lili Stagnel iz Velike Britanje, stara 106 godina, planira da otvori profil i da postane najstarija korisnica popularne društvene mreže "Fejsbuk".

Lili Stagnel iz Velike Britanje odavno je postala prababa, piše britanski "Mirror" i dodaje da, osim profila na "Fejbuku", starica želi i profil na "Tviteru".

Ona se "navukla" na društvene mreže nakon što je završila kurs >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za penzionere na kojem je učila kako da koristi internet.

Fejsbuk stiže do 700 miliona korisnika

Starica ima troje dece, četvoro unučadi i troje praunučadi. Živi u Sinderfordu sa svojom kćerkom Džoj Vilijams (78). Svoj prvi čas o društvenim mrežama je imala prošlog meseca, a za 107. rođendan želi "ajpod".

"Fejsbuk" i za mlađe od 13 godina?

"Istina je da želim da uradim još mnogo stvari. Tviter zvuči veoma interesantno. Kada otvorim profil na Fejsbuku, postaću najstarija korisnica", kaže Lili.

Trenutno najstarija korisnica "Fejsbuka" je Lilijan Lu, stara 104 godine.

(blic)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.