Tviter bio na meti Fejsa i Gugla

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tviter" bio na "meti" "Fejsa" i "Gugla"

"Fejsbuk" i "Gugl" su pokušali da kupe društvenu mrežu "Tviter", objavio je američki ekonomski dnevnik WSJ (Wall Street Journal).

Svaki od tih veb giganata vodio je pregovore sa "Tviterom", sajtom za mikro blogovanje - slanje kratkih poruka (tvitova), ali su se oni završili neuspehom, objavili su danas francuski elektronski mediji.

Tri kompanije su, medjutim, odbile da daju bilo kakav komentar WSJ. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Razgovori "Fejsbuka" i "Gugla" sa "Tviterom" su se, kako piše WSJ, završili procenom "Tvitera" na izmedju osam i 10 milijardi dolara.

WSJ podseća da je prihod "Tvitera" u 2010. iznosio 45 miliona dolara.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tviter" bio na "meti" "Fejsa" i "Gugla"

Izvor: Blic, 10.Feb.2011

VAŠINGTON - "Fejsbuk" i "Gugl" su pokušali da kupe društvenu mrežu "Tviter", objavio je američki ekonomski dnevnik WSJ...Svaki od tih veb giganata vodio je pregovore sa "Tviterom", sajtom za mikro blogovanje - slanje kratkih poruka (tvitova), ali su se oni završili neuspehom, objavili su danas...

Nastavak na Blic...

Twitter na meti Facebooka i Googla

Izvor: Mondo, 11.Feb.2011, 11:17

Facebook i Google su pokušali da kupe društvenu mrežu Twitter, objavio je američki ekonomski dnevnik Wall Street Journal.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.