Tužilaštvo odredilo pritvog za Bagzijevog sina

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo odredilo pritvog za Bagzijevog sina

Sinu nekadašnjeg pripadnika zemunskog klana Dejana Milenkovića Bagzija, 23-godišnjem Nemanji danas je određen pritvor do 30 dana na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogao da utiče na svedoke, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Na teret mu se stavlja krivično delo izazivanje opšte opasnosti i neovlašćeno nošenje oružja i municije.

On je pre dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uhapšen, zbog sumnje da je na Badnje veče nasumično pucao iz heklera okružen grupom mladića i snimak svoje zabave okačio na Fejsbuk.

Međutim, oružje nije pronađeno dok je policija tokom pretresa njegovog stana pronašla samo jedan metak.

Mediji su preneli da su Milinkovićevi prijatelji juče policiji predali hekler - igračku vernu kopiju oružja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pritvor Bagzijevom sinu zbog pucnjave na Badnje veče

Izvor: B92, 13.Jan.2017, 01:31

Beograd -- Sinu nekadašnjeg pripadnika "zemunskog klana" Dejana Milenkovića Bagzija, Nemanji (23) je određen pritvor do 30 dana na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva...Pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogao da utiče na svedoke, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.