Trudna pevačica šokirana ponašanjem sugrađana: Treba nositi tu samoživost i primitivizam

Izvor: B92, 09.Sep.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna pevačica šokirana ponašanjem sugrađana: "Treba nositi tu samoživost i primitivizam"

Pevačica Ana Štajdohar objavila je status na Fejsbuku u kojem je kritikovala način ophođenja sugrađana prema trudnicama i opisala incident koji je jedna kasirka doživela jer ju je pustila preko reda.

"Priča mi kasirka u Maxiju koja me je prethodni put, kao trudnicu u 8. mesecu, propustila na kasi, šta se dogodilo pošto sam izašla iz radnje.

Doživela je da na nju urla muškarac, besan i revoltiran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer je zbog nje morao da me propusti. Toliko je bio besan da ga čak nije mrzelo da napiše i protestno pismo kompaniji i da traži da mu se izvine, jer kakvo je to, zaboga, pravilo da se propuštaju trudnice i gde to piše(?!?)

E 'gospodine'... moje saučešće tvojoj supruzi/devojci. Evo ja ti se duboko izvinjavam što nisam primetila da si ti zapravo slabiji pol, i da je tvoj teret mnogo veći od mog.

Treba nositi tu samoživost, primitivizam i agresiju, nije to lako...", napisala je Ana u statusu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.