Trojanac Fake Flash zarazio računare hiljade korisnika Facebook-a

Izvor: Informacija.rs, 10.Mar.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojanac Fake Flash zarazio računare hiljade korisnika Facebook-a

Hiljade korisnika Facebook-a zarazili su svoje računare Trojancem Fake Flash vođeni željom da vide golišave video snimke svojih prijatelja na mreži, upozorila je kompanija Bitdefender. Zemlje u kojima je otkriven najveći broj infekcija ovim Trojancem su Rumunija, Velika Britanija, Italija i Nemačka. Da bi izbegli da budu otkriveni, kriminalci koriste stari trik: tekst u objavama se menja pa su tako do sada zabeleženi pokušaji namamljivanja korisnika da kliknu na link sa “See [ime prijatelja] naked video”, “[ime korisnika] private video” i “XXX private video”.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Trojanac Fejk-fleš zarazio računare hiljade korisnika Fejsbuka

Izvor: BKTV News, 10.Mar.2014

Hiljade korisnika Fejsbuka zarazili su svoje računare Trojancem Fejk-Fleš vođeni željom da vide golišave video snimke svojih prijatelja na mreži, upozorila je kompanija Bitdefender. Zemlje u kojima je otkriven najveći broj infekcija ovim Trojancem su Rumunija, Velika Britanija, Italija i Nemačka.. . Da...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.