Trogodišnjak šmrče koku! (FOTO)

Izvor: Mondo, 05.Maj.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trogodišnjak šmrče koku! (FOTO)

Velika frka podigla se u Bugarskoj pošto se na Facebooku pojavila fotografija trogodišnjeg dečaka na kojoj izgleda kao da ušmrkuje kokain. Socijalne službe pokrenule su istragu.

Foto: printscreen/Facebook

Fotografija je postavljena na Internet uz potpis "mamin i tatin mali džanki".

Na njoj se vidi dečak koji gleda pravo u objektiv, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << spreman da ušmrka belu, puderastu supstancu.

Korisnici društvenih mreža oštro su reagovali na ovu sliku i zatražili reakciju socijalnih službi.

Međutim, porodica dečaka iz maloh sela Sindel u istočnoj bugarskoj provinciji Varna, uveravaju sve da je u pitanju samo šala.

 Nadežda Nuri, majka dečaka, rekla je za lokalne medije da susptanca na fotografiji nije kokain, već obično brašno. Ona tvrdi i da je fotografiju na društvene mreže postavila njena 13-godišnja ćerka.

Ona ističe da sama nije mogla to da uradi pošto je nepismena i ne zna da koristi kompjuter.

Ćerka je potvrdila da je ona lično objavila fotografiju na Facebooku, putem kog je i "dobila ideju".

"Nikada uživo nisam ni videla drogu. Jednom sam videla ženu na Faceboku koja je pravila 'crte' od brašna i udisala ih", rekla je devojčica.

Bugarske socijalne službe uključile su se u ovaj slučaj i detaljno ga istražuju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.