Tražite posao? Pronađite ga preko Facebooka!

Izvor: NovaEnergija.net, 19.Feb.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražite posao? Pronađite ga preko Facebooka!

Najpopularnija društvena mreža na svetu uvodi još jednu novost, namenjenu ponudi i potražnji poslova.
Očigledno su oni koji tvrde kako je namera Facebooka izgradnja istinske “all in one” platforme na globalnom nivou potpuno u pravu. Jer, na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu konstantno se pojavljuju nove opcije, usluge, mogućnosti…
Ne znači da su korisnici nužno oduševljeni svakim novitetom koji Facebook predstavi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << je evidentno da Facebook uopšte ne zazire od ulaska na tržišne segmente koji su već odavno definisani i koji godinama imaju svoje nosioce kvaliteta prepoznate od milijardu ili više ljudi. Već sada se na Facebooku može pronaći “sve što vam treba na jednom mestu”, bez potrebe da se napušta platforma, a upravo to i je cilj Marka Zakerberga i ekipe…
Poslednja u nizu novih funkcija usmerena je na tržište zapošljavanja. Kada se spomene ovaj termin, verojatno će mnogima prva asocijacija biti LinkedIn društvena mreža za ponudu i potražnju poslova, ali Facebook je sa svojom novom opcijom nazvanom Facebook Jobs odlučio da uđe i u ovaj deo tržišta.
Priča je u svom konceptu vrlo jednostavna, omogućuje poslodavcima da na svojim poslovnim Facebook profilima istaknu oglas za zapošljavanje, a onda će oni koji prate određenu kompaniju dobiti mogućnost da se prijave za pojedinu poziciju. U teoriji sve se odrađuje “ekstremno jednostavno, za tri minuta”, a kako će cela stvar funkcionisati u praksi tek će se videti.
Za sada je Facebook Jobs funkcija dostupna za poslovne subjekte u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Izvor: zimo.dnevnik.hr
Foto: PrintScreen/YouTube

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.