Traži se “šef dvorca na Tari” u hit oglasu na Facebooku. Prednost mladi od 25 do 35 godina

Izvor: Luftika.rs, 21.Jan.2021, 16:55

Traži se “šef dvorca na Tari” u hit oglasu na Facebooku. Prednost mladi od 25 do 35 godina

Na Fejsbuku je osvanuo zanimljiv poslovni oglas za prave ljubitelje prirode. Vlasnici planinarskog doma „Tarweek“ u potrazi su za osobom ili parom koji bi se posvetio vođenju objekta u letnjoj sezoni. Mesto posla: Predov Krst na Tari.
U oglasu koji je privukao veliku pažnju korisnika ove društvene mreže traži se kreativna osoba ili par između 25 i 35 godina, sa razvijenom empatijom, bez loših navika i jasno izraženom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << namerom da živi u prirodi minimum od marta do oktobra ove godine.
Pored visokog obrazovanja, decidno isključujući Megatrend, oglašivači traže dobro organizovane, samoinicijativne i načitane osobe koje bi imali zadatak da upravljaju ovim objektom.
Printscreen Ali ono što je najzanimjivije u poslu za budućeg radnika, jeste što će biti “šef na dvorac”
“Planiramo da razvijamo još 1-2 projekta u planini pa nam sada treba mala pomoć u vođenju našeg planinarskog doma Tarweek. Treba nam šef na dvorac.”
Kako piše u oglasu, zaduženja su, između ostalog, komunikacija sa gostima i majstorima, naručivanje neophodnih proizvoda za funkcionisanje doma, slanje posteljina na pranje, ali i sprovođenje higijene i pravila u ovom planinskom turističkom objektu.
„Tarweek“ se nalazi na 1.080 metara nadmorske visine u srcu netaknute prirode, na mestu pod nazivom Predov krst, a poželjno bi, po slovu oglasa, bilo da zainteresovani imaju sopstveno vozilo.
Kolika je novčana nadoknada na ovom radnom mestu nije precizno definisano, već se cifra „po dogovoru“ može utvrditi sa vlasnicima.
Otišao u šetnju posle svađe sa ženom. Trebalo mu je 400 kilometara da razbistri glavu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.