Traži se devojčica za ulogu Crvenkape

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se devojčica za ulogu Crvenkape

Niško Pozorište lutaka organizuje audiciju za ulogu Crvenkape u istomenoj predstavi, a na kasting se mogu prijaviti devojčice koje imaju 9 ili 10 godina.

Devojčice za audiciju treba da pripreme kratku recitaciju i obuku se kao Crvenkape.

Prijavljivanje za učešće na audiciji je do ponedeljka, 17. novembra u 12 sati, a zainteresovane devojčice svoje podatke mogu predaju na biletranici Pozorišta lutaka ili da popunjen prijavni list pošalju na mejl >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pozlutaka@medianis.net (subject: Audicija).

Prijavni list se može preuzeti na biletranici, sa Fejsbuk profila ili sajta Pozorišta lutaka.

Audicija počinje u sredu 19. novembra, a kako kažu u Pozorištu, sve prijavljene devojčice biće obaveštene o vremenu dolaska.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.