Traži se Betmen grada Niša

Izvor: Mondo, 14.Mar.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se Betmen grada Niša

Zanimljiva grupa na Facebooku,"Gotham City Niš", raspisala je konkurs za još neobičnije radno mesto - "Betmena Niša"...

U ironičnom oglasu je navedeno da "rad u 'Gotham City Nišu', gradu sa 36.000 nezaposlenih i bez načelnika policije, podrazumeva odlične radne uslove, adekvatnu finansijsku stimulaciju, dinamično radno okruženje, mogućnost usavršavanja i napredovanja u službi", odnosno sve ono što obično stoji u oglasima za posao.

"Za stručnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji se zaposli na ovoj poziciji je obezbeđena edukacija u inostranstvu (Bugarska), kako bi se detaljno upoznao sa korupcijom i mafijaškim poslovima. Od kandidata se očekuje kompetentno i profesionalno ponašanje, odgovornost i predanost radu. Početna plata za prva tri meseca je 600 evra a, nakon toga ukoliko kadnidat ispuni očekivanja i ostvari potrebne rezultate 800 evra plus bakšiš koji bude dobio od građana", navedeno je u krajnje duhovitom konkursu koji traje do 30. aprila.

Duhovite ili, bolje rečeno ironične Nišlije, navele su i da će "zaposleni na korišćenje dobiti službeni automobil marke zastava model Betmobil - B10 specijalno redizajnirana verzija popularnog modela Z10, mobilni telefon sa paketom prenesi sve i kostim za rad"...

Od kandidata se, kao i svugde, traže visoko razvijene komunikacijske i pregovaračke veštine, odgovornost i pouzdanost, preduzimljivost i upornost, poštovanje procedura i pravila, sposobnost obavljanja više poslova u isto vreme, samoinicijativnost, spemnost na promenljivo radno vreme i na timski rad...

A kada su u pitanju uslovi, kandidati moraju da imaju "VSS - bilo koje struke (prednost imaju kandidati sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Niš), radno iskustvo minimum tri godine na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računaru, posedovanje vozačke dozvole B kategorije, poznavanje engleskog jezika (govorno) predstavlja prednost, poznavanje borilačkih veština (posedovanje crnog pojasa zadnji dan poželjno)".

Ako ispunjavate sve uslove možete da se "prijavite" OVDE.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.