Toni Cetinski predahnuo: Roditelji su pušteni iz zatvora

Izvor: Story, 30.Jul.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski predahnuo: Roditelji su pušteni iz zatvora

Roditelji regionalnog pevača pušteni su kući odmah nakon iznošenja argumenata tužioca, a pevačev brat Mateo oglasio se putem Facebook-a

Roditelji popularnog pevača Tonija Cetinskog uhapšeni su jutros, zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Poreske uprave pokušali da lažiraju poreske prijave, međutim, oni su danas posle 15 časova pušteni kući.

* Evo šta je Toni rekao povodom cele situacije *

Naime, Tonijevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << roditelji pušteni su kući odmah nakon iznošenja argumenata tužioca, a pevačev brat Mateo oglasio se na Facebook-u.



- Nakon što je sudija u 15 časova saslušao argumente tužioca, pustio je moje roditelje isti čas. Dakle samo radi neargumentovanih nagađanja moji roditelji  su fotografisani sa lisicama, prenoćili su sedeći, prozivali na medijski linč...dalje da ne govorim jer mi srce doslovno puca. Gde je tu logika? Gde je tu pravda? Kako da izbrišem te slike iz mozga - upitao je Mateo, na šta je Toni prokomentarisao:

- Pušteni bez pogovora i razmišljanja i šta sad?
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditelji Tonija Cetinskog pušteni iz pritvora!

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2014

Roditelji Tonija Cetinskog koji su uhapšeni zbog sumnje da su oštetili preduzetnika Danka Končara za 2 miliona evra, pušteni su danas popodne iz pritvora. Tim povodom, na društvenoj mreži Fejsbuk obratio se i brat popularnog pevača Mateo...Uhapšeni roditelji Tonija Cetinskog: Ovo su najteži...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.