Tipsarevićevo kupanje u ledu

Izvor: Dzungla.org, 04.Sep.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarevićevo kupanje u ledu

Drugi reket Srbije Janko Tipsarević objavio je na “Facebooku” sliku na kojoj je nag do pasa, dok u ruci drži kofu s ledom

DRUGI reket Srbije Janko Tipsarević objavio je na “Facebooku” sliku na kojoj je nag do pasa, dok u ruci drži kofu s ledom. Fotografija je izazvala opšte oduševljenje fanova, posebno ženskog dela koje nisu štedele komplimenate na račun teniserovog zategnutog tela.
Janko je, zapravo, hteo da poruči kako je spreman za kupanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << u ledu.
U sportskoj terapiji ova neobična metoda poznata je kao “led kupka” i uglavnom se koristi posle intenzivnog i napornog treninga. Postala je izuzetno popularna među sportistima, iako je pojedini doktori i dalje smatraju kontroverznom i opasnom. Tipsarević očigledno ne misli tako.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.