Tipsarević neće igrati na Australijan openu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević neće igrati na Australijan openu

Janko Tipsarević je potvrdio da zbog povrede ove godine neće igrati na Otvorenom prvenstvu Australije.
(FOTO: AP)
Na moju veliku žalost moraću da preskočim Australijan open ove godine. Jako čudan i ne baš najbolji osećaj je prekočiti prvi Grend Slem. Moram da razmišljam o budućnosti – naveo je Tipsarević na svom Fejsbuk profilu.
Tipsarević je naglasio da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i dalje oporavlja od povrede i nada se brzom povratku na teren. On je zbog povrede propustio i turnir u indijskom Čeneju, gde je trebalo da brani titulu.
Na Tviter nalogu Australijan opena objavljeno je da se Tipsarević povukao.
Janko Tipsarević je razočaran što mora da potvrdi povlačenje sa Australijan opena zbog povrede – navodi se u tom obaveštenju.
Srpskog tenisera će u glavnom žrebu zameniti Čeh Jan Hajek.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.