There. objavio “Chasing the Basics” u fizičkom obliku

Izvor: BalkanRock.com, 26.Dec.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

There. objavio “Chasing the Basics” u fizičkom obliku

Niški instrumentalni cosmic rock band There. je objavio debi album “Chasing the Basics” u fizičkom obliku, što predstavlja novo poglavlje u koje ulazi ovaj sjajan bend.

Svi zainteresovani svoj primerak CD-a mogu naručiti preko oficijalne Facebook stranice benda ili putem maila office@rocksvirke.com. Promo cena iznosi 400 dinara, plus PTT, a to se odnosi na prvih sto primeraka. Nakon toga album će koštati 500 dinara, uz PTT.

Bend svoj rad >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nastavlja kao četvorka, a povodom toga izjavili su: „Nakon reorganizacije unutar benda želimo da se pre svega zahvalimo dosadašnjem gitaristi, ujedno i jednom od osnivača benda, Janku Džambasu na svemu sto je učinio za naš bend. Jankov dalji rad možete pratiti u njegovom novom projektu Bohemija. Što se same budućnosti benda tiče, naša sonična avantura se nastavlja istim smerom i intenzitetom kao i do sada. Rad na novom albumu i nastupima, gde ćete nas videti i čuti kao četvorku, je uveliko u toku“.


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.