Testisi su mu TOLIKO NARASLI da nije mogao da hoda, a onda je pomoć stigla zbog STATUSA NA FEJSBUKU (FOTO)

Izvor: Blic, 19.Jul.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Testisi su mu TOLIKO NARASLI da nije mogao da hoda, a onda je pomoć stigla zbog STATUSA NA FEJSBUKU (FOTO)

Čovek sa najvećim testistima na svetu uspešno je operisan, zahvaljujući postu na Fejsbuku, preneo je “Dejli mejl”.

Forens Oviti Opijo (21) iz Kibigorija, Kenija, rekao je da su njegovi testis otekli i porasli čak 10 puta više od normalnih. Smatra se da je uzrok misterioznog stanja bila cista koju je prvi put primetio 2006, kad je imao 10 godina.

- Na početku je bilo veličine čira. Potom veličine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pesnice i nije prestajalo da raste – ispričao je mladić.

Rast je redukovan 2007, međutim problem se ponovo pojavio nekoliko godina kasnije. Lekovi više nisu delovali i poslednjih 11 godina cista je toliko narasla da se mučio da hoda.

Forens zbog bizarnog problema takođe nije mogao da nosi normalnu odeću, napustio je školu i bio prisiljen da živi povučeno, sa bratom Elizom i bakom. Roditelji mladića umrli su kad je on imao svega pet godina. Nakon što je njegov komšija okačio fotografiju Forensovih testisa na Fejsbuk, željena operacija je konačno postala moguća.

- Nakon tri dana dobili smo poziv iz bolnice, i ambulantna kola su došla po njega. Forens je uljudan mladić. Malo priča i ne smeta nikome. Verovao sam da može biti izlečen – ispričao je komšija Dankan Otijeno.

Lekari su s uspehom izvršili dve operacije, uključujući uklanjanje viška mase i rekonstrukciju testisa. Oni su saopštili da će Forens moći od sada da živi normalno i da ima seks i decu.

- Voleo bih da imam decu jednog dana. Želim da se zahvalim bogu što me je izlečio – rekao je Forens.

O njemu se sada stara brat Eliza.

- Ja sam sada preuzeo brigu o svemu na sebe. Nije lako. Radim na zemlji, sečem trsku ili uzgajam paradajz. Forensov život nije dobar jer nema prijatelja koji bi ga posetili – rekao je Eliza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.