Tata savetuje: Kako naterati bebu da očisti kuću

Izvor: Prva.rs, 10.Jul.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata savetuje: Kako naterati bebu da očisti kuću

Džordon Votson je tata i popularni vloger koji na društvenim mrežama objavljuje urnebesne video snimke u kojima je glavna zvezda njegova ćerkica.
Džordon je do sada objavio više od 30 videa u kojima roditeljima daje različite savete u vezi dece.
Njegova stranica na društvenoj mreži Fejsbuk, pod nazivom “How to DAD” (Kako da...) ima skoro 700 hiljada lajkova, a jedan od poslednjih snimaka, kao i do sada, nasmejao je do suza sve koji su ga odgledali.
Naime, Džordon >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je pokazao kako da svoje dete nagovorite da vam pomaže u čišćenju kuće.
"To su deca, uradiće sve, samo treba da pitate", kaže Votson u videu.
Kada je ćerku Albu pitao da li bi oprala sudove, malena nijedne sekunde nije oklevala već se zaputila pravo ka sudoperi. Ipak, iako još vrlo mala da bi znala, postoji nešto što ne želi da radi.
Pogledajte ovaj smešni video:

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.