TVRDA DESNA STRUJA! Nacionalna odbrana Levijatan izlazi na izbore, oglasio se Pavle Bihali

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 22:38

TVRDA DESNA STRUJA! Nacionalna odbrana Levijatan izlazi na izbore, oglasio se Pavle Bihali

Levijatan je prošle godine prvi put izašao na izbore 21. juna.

Nacionalna odbrana Levijatan (NOL) izlazi na izbore.

Kako je napisao predsednik NOL-a Pavle Bihali na svom Fejsbuk profilu - dogovorena je koalicija, a sve informacije otkriće nam sledeće nedelje.

Koalicija dogovorena. Mislim da će sledeća nedelja biti interesantna i medijski zabavna.

Posted by Павле >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Бихали on Wednesday, May 12, 2021

Iz pouzdanih izvora, saznali smo da je "u pitanju tvrda desna struja".

Da podsetimo, Levijatan je prošle godine izašao prvi put na parlamentarne izbore 21. juna. Nosilac liste bio je Pavle Bihali, a slogan "Živim za Srbiju".

Članovi desničarskog pokreta Levijatan mnogima su poznati kao borci za prava životinja, a odluku da se uključe u politiku objasnili su da ne mogu da urade mnogo dok su "van sistema". Pored bor­be za pra­va ži­vo­ti­nja, za­la­žu se i za vo­đe­nje čvr­ste na­ci­o­nal­ne po­li­ti­ke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.