TUGA U LAĆARKU: Sahranjen mladi golman

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U LAĆARKU: Sahranjen mladi golman

Na seoskom groblju u Laćarku u ponedeljak je sahranjen sedamnaestogodišnji Veljko Vasiljević NA seoskom groblju u Laćarku u ponedeljak je sahranjen sedamnaestogodišnji Veljko Vasiljević, kojeg je u subotu tri sata iza ponoći, posle svađe a zatim tuče, kako se sumnja, sa jednim ubodem nožem u grudi usmrtio drug iz detinjstva Dušan M. (18). Pročitajte još - POSLE BRUTALNOG UBISTVA U LAĆARKU: "Fejsbuk" pun oproštaja od Veljka Nepregledna kolona u kojoj su bili rodbina, školski drugari, prijatelji, sportisti Fudbalskog kluba Radnički iz Sremske Mitrovice, uz suze i jecaje, oprostili su se zauvek od ovog mladića za kojeg su imali samo reči hvale.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TUGA U LAĆARKU Sahranjen tinejdžer kog je nožem ubio drug iz detinjstva, porodica i prijatelji u suzama

Izvor: Blic, 15.Jan.2019, 11:29

Na seoskom groblju u Laćarku u ponedeljak je sahranjen 17-godišnji Veljko Vasiljević, kojeg je u subotu tri sata iza ponoći, posle svađe, a zatim tuče, kako se sumnja, sa jednim ubodem nožem u grudi usmrtio drug iz detinjstva Dušan M. (18).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.