“TI SI MI OMOGUĆIO DA ŽIVIM, ŽELIM, VOLIM” Emotivna poruka devojke kojoj je Siniša Mihajlović spasao život /FOTO/

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“TI SI MI OMOGUĆIO DA ŽIVIM, ŽELIM, VOLIM” Emotivna poruka devojke kojoj je Siniša Mihajlović spasao život /FOTO/

Foto: giorgio benvenuti, Facebook/ Nikolina Radunović / EPA; Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 omogućio da preživi. Mihajlović je Nikolini tada finansirao operaciju srca. Proslavljeni srpski fudbaler i trener je pre dva dana objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi želela da u uzvrati, na način >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na koji može. “Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. ‘Bolestan je’, kažu, ‘vodi životnu borbu’. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu”, piše Radunovićeva i nastavlja: Foto: AP Giorgio Benvenuti / Promo Siniša Mihajlović “Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše. Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka”. (M. D. ) More
The post “TI SI MI OMOGUĆIO DA ŽIVIM, ŽELIM, VOLIM” Emotivna poruka devojke kojoj je Siniša Mihajlović spasao život /FOTO/ appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIHA JOJ JE SPASAO ŽIVOT: Podgoričanka uputila EMOTIVNO pismo Siniši koje nikoga nije ostavilo RAVNODUŠNIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019

Nije zaboravila Mihajlovićevu humanost...Siniša Mihajlović, trener Bolonje, saopštio je u subotu da boluje od leukemije, a ta vest potresla čitav Stari kontinent. U moru reakcija i podrške upućenih srpskom stručnjaku, izdvaja se pismo koje je Siniši uputila Podgoričanka Nikolina Radunović...Njoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Emotivna poruka devojke kojoj je Siniša Mihajlović pre 19 godina platio operaciju srca: Omogućio si mi da živim. Sada se bori, POBEDIĆEŠ! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 16.Jul.2019, 09:14

Poruka koju je Podgoričanka Nikolina Radunović poslala preko svog Fejsbuka rasplakala je Crnu Goru, ali i region. Ona je svoju poruku posvetila fudbalskom treneru Siniši Mihajloviću koji joj je, pre 19 godina, pomogao finansirajući joj operaciju srca.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.