TELO DEČAKA NAĐENO U ČELJUSTIMA ZVERI Jeziv prizor: Policija tragala za dečakom (2) nakon što mu je majka ubijena, došla do UŽASNOG OTKRIĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 18:54

TELO DEČAKA NAĐENO U ČELJUSTIMA ZVERI Jeziv prizor: Policija tragala za dečakom (2) nakon što mu je majka ubijena, došla do UŽASNOG OTKRIĆA

Policija je saopštila da je potraga za nestalim dvogodišnjim dečakom sa Floride prekinuta nakon što je pronađen mrtav u ustima aligatora.

Policija je u petak u saopštenju na Fejsbuku napisala da je telo Tejlena Mozlija pronađeno nakon što je u izdat amber alert za mališana i pokrenuta potraga koja je uključivala državne, savezne i okružne vlasti, kao i dronove i pse.

Кako se navodi u saopštenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potraga je dovela policiju do jezera Mađore, gde su uočili nešto u ustima aligatora.

- Aligator je ubijen da bi se izvuklo telo, potvrđeno kao telo Tejlena Mozlija. Medicinski sud će utvrditi šta je uzrokovalo njegovu smrt - navodi se u saopštenju.

Prema saopštenju, šef policije Entoni Holovej saopštio je da je Tejlenov otac, Tomas Mozli, optužen po dve tačke za ubistvo prvog stepena zbog smrti Tejlenove majke Pašun Džefri i njegovog sina. Zapisi pokazuju da je osuđen u zatvor okruga Pinelas.

Tejlen je nestao nakon što je njegova 20-godišnja majka pronađena mrtva u njihovom stanu u četvrtak popodne nakon što je član porodice zatražio od upravnika zgrade da proveri njih dvoje, saopštile su vlasti.

Šef policije je rekao da je mesto zločina "izgledalo veoma nasilno" i da postoji ozbiljna zabrinutost za bezbednost Tejlena. Holovej je dodao da su vlasti "znale da on nije sa svojim ocem".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.