Izvor: Blic, 12.Nov.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi se pitaju zašto se novi američki ambasador u Srbiji KRSTI SA TRI PRSTA? On je za Blic otkrio PRAVI RAZLOG

Novoimenovani ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri pre nekoliko dana snimljen je u šetnji Kalemegdanom i poseti crkvi Ružici. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako se ambasador Godfri krsti sa tri prsta. Takav njegov gest naišao je na salvu pozitivnih komentara na Fejsbuku, a mnogi su se zapitali da li je ambasador SAD u Srbiji prešao u pravoslavlje ili se potrudio da poštuje versku tradiciju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ambasador Godfri o razlozima zašto se krsti sa tri prsta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2019

Novoimenovani ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri pre nekoliko dana snimljen je u šetnji Kalemegdanom i poseti crkvi Ružici, a na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako se ambasador Godfri krsti sa tri prsta. Takav njegov gest naišao je na brojne pozitivne komentare na Fejsbuku,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.