Svetski trend stigao u Novi Sad

Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski trend stigao u Novi Sad

Gombice kao šareni detalji na torbama, ogrlicama, sandalama, šnalama su novi svetski trend, a jedna mama iz Novog Sada ručno plete baš ovakve modne aksesoare. Kako kaže mama Snežana dok čuva svog dečaka voli da uposli ruke i pravi nešto unikatno, kreativno i šareno.
Facebook Od kada su blogerke počele da nose krznene gombice kao modni detalj, ništa više u modnom svetu nije isto. Ovog leta izlazimo iz crno-belih kombinacija i dodajemo svetu boje, male čupave gombice koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se bukvalno mogu naći na svakom odevnom komadu. Nekada smo ih nosili samo na zimskim kapama, a današnja moda se toliko promenila, da se one mogu naći i na kupaćim kostimima.
Facebook – Prijateljicama se dopalo podržale su me, a moja inspiracija je krenula od prošlogodišnje kolekcije D&G , da bi posle videla da je ovaj trend zapravo krenuo iz Španije i Indije , i da će boje obojiti svet – kaže mama Snežana.
Facebook Ona plete šarene sandalice, torbe, ogrlice , šnalice , a uskoro će u svojoj ponudi imati  i torbe i šešire , a njen slogan je tokom “ Leto je uvek negde“. Ukoliko želite da u trendu dočekate ovo leto mama Snežani se možete obratiti preko Facebook-a ili Instagrama.
Facebook – Bilo je teško pronaći prave ljude za saradnju, ali desili su mi se u pravo vreme i tako je nastao moj brend Little Pom Pom. Potrebno je samo da se osvrnete oko sebe videćete mnogo boja, samo ih treba uklopiti kako biste izašli iz crno-belog sveta. Gombice će tek da osvoje svet, ali i naš grad – kaže ova Novosađanka.
Male, slatke, nenametljive loptice se mogu naći na svakom odevnom predmetu, mogu vas učiniti posebnim, izdvojiti vas iz mase. Letnje šarenilo već stiže i to u obliku gombica na šeširima, torbama, sandalama, rimljankama, narukvicama, ogrlicama, kupaćim kostimima, rajfovima…
Više o prolećnim trendovima pročitajte ovde
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.