Svešteniku sa Zlatice uhapsili sina čuvara trobojke: Luku na očeve oči marica vodi u pritvor (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2020, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svešteniku sa Zlatice uhapsili sina "čuvara trobojke": Luku na očeve oči marica vodi u pritvor (VIDEO)

Branko Tapušković, paroh iz Stare Zlatice, objavio je na svom Fejsbuk profilu kako mu crnogorska policija odvodi sina u pritvor Branko Tapušković, sveštenik iz Stare Zlatice, objavio je na svom Fejsbuk profilu kako mu crnogorska policija odvodi sina u pritvor jer je noćas čuvao oslikane trobojke.Kako su mediji javili ranije, čak 13 "čuvara >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << murala" je privedeno kod tužioca na razgovor, a Luki su večeras produžili pritvor na 72 sata.Kada je izveden sa salušanja Luka, dva policajca su ga uvela u maricu, a okupljeni su skandirali i uzvikivali "Bravo Luka, bravo momci".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nečuveni skandal u Podgorici: Policija upala u kuću "čuvara trobojke", dok su ukućani bili na liturgiji (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 12:31

Parohu "čestitali" Svetog Savu - pretresom Policija je u ponedeljak jutro upala u dom sveštenika Branka Tapuškovića, oca Luke Tapuškovića (22), mladića koji je sa još 10 drugova uhapšen posle teških incidenata u podgoričkom naselju Zlatica. Pročitajte još - Svešteniku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.