Svaka treća osoba ozbiljno razmišlja da napusti Fejsbuk

Izvor: Facebook Srbija, 02.Jul.2010, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka treća osoba ozbiljno razmišlja da napusti Fejsbuk

31 procenat registrovanih članova iz Srbije ozbiljno je razmišljalo da ugasi svoj Fejsbuk profil, pokazuje anketa na sajtu FejsbukSrbija.com. Porast broja onih koji 'guglaju' način da obrišu Fejsbuk nalog.

U mini istraživanju koje je trajalo gotovo mesec dana  glasalo je oko 600 posetilaca registrovanih na Fejsbuk društvenom mreži. Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Facebook Srbija << 'Da li ste razmišljali da ugasite svoj Fejsbuk profil' 33% posetilaca se izjasnilo da nikada nije ni razmišljalo o tome, dok je 36% kao odgovor odabralo opciju - da, ali ništa ozbiljno. Ipak 31% posetilaca je odgovorilo da je vrlo ozbiljno razmišljalo o potezu napuštanja Fejsbuka.
Sa tim u vezi dolazi i podatak da je na Gugl pretraživaču zabeležen porast pretrage : delete facebook account (brisanje fejsbuk naloga - link). Pre mesec dana završena je i inicijativa za grupno napuštanje Fejsbuka, ali je svoje odustajanje od popularne društvene mreže tada najavilo jedva 0.01% registrovanih.
Foto @ Mixy

Nastavak na Facebook Srbija...






Povezane vesti

Svaka treća osoba ozbiljno želi da napusti Fejsbuk

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Jul.2010

31 procenat registrovanih članova iz Srbije ozbiljno je razmišljalo da ugasi svoj Fejsbuk profil, pokazuje anketa na sajtu ....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Facebook Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Facebook Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.