Šutanovac na Fejsbuku objavio sliku sa snimanja Ustaničke

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac na Fejsbuku objavio sliku sa snimanja "Ustaničke"

Ministar odbrane i potpredsednik DS Dragan Šutanovac posetio je ekipu filma „Ustanička ulica“. Razlog posete su privatni kontakti sa jednim od glavnih glumaca.

Ministar odbrane i potpredsednik DS Dragan Šutanovac posetio je ekipu filma „Ustanička ulica“. Ministarstvo na čijem je čelu ne učestvuje u snimanju ovog filma, a razlog posete su privatni kontakti s jednim od glavnih glumaca.

- Sa Uliksom Fehmijuom sam išao u srednju školi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i družimo se godinama, a Gordana Kičića dobro poznajem, pa sam odlučio da ih posetim i pružim im podršku - rekao je Šutanovac za "Kurir".

Šutanovac - reformator godine

Šutanovac: Zastupam politiku vlade

Nove uniforme Vojske Srbije

- Film obrađuje izuzetno važnu i tešku temu, ratne zločine, a ekipa je uigrana i iskusna i uveren sam da će film imati dosta uspeha - kaže Šutanovac.

(Kurir)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.